۲۲ خرداد ۱۳۹۱، ۱۸:۲۹

خیریان پور:

22 درصد محصولات کشاورزی همدان در ملایر تولید می شود/ احداث پژوهشکده انگور در ملایر

22 درصد محصولات کشاورزی همدان در ملایر تولید می شود/ احداث پژوهشکده انگور در ملایر

ملایر - خبرگزاری مهر: معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر گفت: 22 درصد محصولات کشاورزی استان همدان در شهرستان ملایر تولید می شود.

به گزارش خبرنگار مهر حسن خیریان پور بعدازظهر دوشنبه در مراسم تجلیل از کشاورزان نمونه شهرستان ملایر افزود: 60 درصد از انگور استان توسط شهرستان ملایر تولید می‌شود.

وی از فعالیت 70 کارخانه کشمش در ملایر خبر داد و گفت: ظرفیتها باید در این زمینه افزایش یابد.

خیریان پوراز ساخت پژوهشکده انگور در ملایر خبر داد و افزود: با توجه به وجود تاکستان‌های زیاد در این شهرستان ایجاد این پژوهشکده امری ضروری است.

وی گفت: تین پژوهشکده در دانشگاه ملایر در حال ساخت است و در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.

وی تصویب منطقه اقتصادی خشکبار سامن و ایجاد گمرک ملایر را از دیگر اقدامات برای توسعه و اقتصاد در بخش کشاورزی در ملایر خواند.

وی با بیان اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری سال حمایت از تولیدملی، کار و سرمایه ایرانی نامیده شده است، افزود: یکی از مظاهر تولید ملی کشاورزی است و برای تحقق این شعار بهترین اقدام فراهم کردن امکانات در بخش کشاورزی برای رسیدن به اشتغال پایدار است.

وی اظهار داشت: کشاورزی ضامن استقلال، امنیت غذایی و اشتغال است و با توجه به ظرفیت‌ها و نیروهای بالقوه و بالفعلی در شهرستان ملایر باید در این راستا اقدامات بهتری صورت گیرد.

فرماندار ملایر در ادامه از وجود 132 هزار هکتار اراضی منابع طبیعی در ملایر خبر داد و گفت: مقدار زمینهایی که قابلیت فعالیت کشاورزی برای آن استعدادیابی شده دو هزار هکتار است.

وی افزود: تاکنون در ملایر 10 جلسه کارگروه توسعه کشاورزی تشکیل شده است و96 طرح با 28 میلیارد تومان اعتبار و اشتغال زایی 300 نفر در این کارگروه‌ها به تصویب رسیده است.

وی افزود: در این راستا افراد فاقد زمین، کم زمین و بیکار با ثبت نام در سایت و معرفی به جهاد کشاورزی و داشتن شرایط می‌توانند از امکانات این بخش استفاده کنند.

وی از احداث 10 انبار چند منظوه در ملایر خبر داد و گفت: در زراعت چوب نیز اقدامات خوبی در ملایر انجام شده است و بیش از 500 هکتار زراعت چوب در ملایر انجام شده است.

در پایان این مراسم از 26 تولید کننده برتر کشاورزی تقدیر شد.

کد خبر 1624170

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha